Haar vitamines

Waarschijnlijk heb jij online wel gelezen over de hair gummies om de groei van het haar te stimuleren. Maar werkt het nou echt zo goed als ze zeggen en hoe kan zo’n snoepje helpen om het haar te versterken?

Wat je vind in dit artikel:

Wat doen de haar gummies?

De haar gummies zijn blauwe, roze of een andere kleur beren snoepjes met een smaakje. Ze zeggen dat door de ingrediënten die in de gummies zitten je haar sneller en sterker zal groeien.

De ingrediënten komen in de bloedbaan terecht en zo worden de haarzakjes gevoed. Veel bekende vrouwen zoals Kylie Jenner en Kim Kardashian West maken ook gebruik van de haar vitamines.

Wat zijn de ingrediënten van de haar gummies

Maar wat zijn nou de ingrediënten van de haar vitamines?:

 • Zink, Zink zorgt voor een versterking van het haar zink zit ook in vele voedsel zoals vis en vlees.
 • Vitamine B12 stimuleert de stofwisselingen waardoor het haar wordt versterkt, een tekort aan B12 kan zorgen voor haaruitval.
 • Vitamine B6 helpt om haaruitval te voorkomen.
 • Vitamine C versterkt de haarwortels.
 • Folic Acid 
 • Choline
 • Biotine is ook belangrijk tegen haaruitval.

Hoe vaak moet je de haar gummies nemen?

Natuurlijk verschilt het per merk of soort hair gummies, op de verpakking staat hoeveel gummies je per dag moet nemen voor het beste resultaat. 

Bij de meeste haar gummies wordt het aangeraden 2 hair gummies per dag te nemen. Het is dan ook beter om niet meer te nemen dan op de verpakking staat.

Bijwerkingen haar vitamine

Het nemen van de hair vitamines geven geen bijwerkingen. De meeste hair vitamines zijn namelijk glutenvrij en vegan, ook zijn ze makkelijk in te nemen en halal.

Nu denk je misschien dat je door het nemen van de haar vitamines ook snellere lichaam haargroei zult krijgen, dat is dus niet zo.

Hoelang moet je de haar vitamines nemen voor resultaat?

Na 1 à 3 maanden begin je resultaat te zien, na 6 maanden hoor je een super goed resultaat te zien. De wortels zijn dan zo sterk dat het de groei van je haar stimuleert en je ook minder last zult hebben van haaruitval. 

Hair vitamines zijn ook goed voor de huid en nagels, door de maanden heen zul je daar dus ook verandering in zien. 

Voeding en de haar gummies

Het is goed om je voeding ook gezond te veranderen. Door goede voedingsstoffen binnen te krijgen kun je de haargroei extra stimuleren. Door slechte voeding, stress en diëten krijg je minder voedingsstoffen binnen die je nodig hebt om je haar sneller en sterker te laten groeien. 

Mijn ervaring met de haar vitamines

Ik heb erg slap haar van mij zelf ook heb ik erg veel last van haaruitval. Ik kwam op het idee om haar gummies te gebruiken doordat ik veel mensen het zag doen en ook veel vriendinnen van mij er helemaal gek op zijn. 

Ik werkte zelf op dat moment bij het kruidvat maar het werd ineens zo razend populair dat het steeds uitverkocht was. Maar uiteindelijk waren ze weer verkrijgbaar bij ons in het filiaal en heb ik gelijk een potje haar vitamines meegenomen.

Je had in de kruidvat twee soorten haar gummies die je kon halen, een was van het kruidvat eigen merk en de ander was van het merk lucovitaal.

Ik heb gekozen voor de kruidvat haar gummies de prijs van de haar gummies was 7,99 per stuk.

Ik ben nu denk ik een maandje bezig met het nemen van de haar vitamines. En om eerlijk te zijn heb ik nog geen verschil gemerkt behalve dat het meer glans heeft. De gummies waren wel erg plakkerig aan mijn tanden. Ik vond de haar gummies totaal niet vies, de gummies hadden de smaak bosvruchten.

Er zaten in het potje 60 gummies, ik heb een nieuw potje gehaald en ga verder met het nemen van de gummies hopend op een goed eindresultaat.

Haar vitamines en zwangerschap

In sommige haar vitamines zit de vitamine A, de vitamine A wordt afgeraden om te nemen als je zwanger bent. Wij raden altijd aan om dit samen met je huisarts te bespreken.

7 gestelde vragen over de haar gummies:

 1. Kunnen kinderen ook haar vitamines nemen?: Ja het kan, het wordt niet aangeraden omdat kinderen het niet nodig hebben.
 2. Heb je de haar gummies ook in andere kleuren?: Ja je hebt ze in allerlei soorten kleuren.
 3. Heb je de haar gummies ook in een andere smaak?: Ja de meest verkochte soort is de bosvruchten haar gummies.
 4. Moet je de gummies innemen met water?: Nee, je moet op de gummies kauwen.
 5. Waar zijn de gummies te koop?: Je kunt de haar gummies krijgen bij het kruidvat maar ook kun je ze online bestellen zoals op bol.com
 6. Hoeveel stuks zitten er in een potje?: In een potje zitten 60 stuks.
 7. Zijn de haar vitamines halal?: Ja de meeste haar gummies zijn halal, check het altijd nog even goed na om er 100% zeker van te zijn.

Gerelateerde berichten