Op zoek naar cadeaus voor je vrienden? Het is geweldig om een ​​origineel cadeau voor je vriend of vriendin te kopen. Of het nu gaat om een ​​jubileum, verjaardagscadeau of iets dergelijks. Het vinden van het juiste cadeau is echter niet altijd eenvoudig. Soms is het zelfs moeilijk om een ​​mooi cadeau voor je vriend (in) te vinden, zeker als hij geen wensen heeft. Wat heb je cadeau aan je vriend? Wat is het cadeau voor een vriend? Dit zijn de leukste en meest originele cadeaus voor je vrienden op een rij.

Zelf drank maken

Als je van whisky, gin en rum houdt, is dit cadeaupakket een ideaal cadeau voor je vriendje. Met een verpakking kunt u uw eigen dranken produceren. Het pakket bevat accessoires, zodat je hem meteen kunt gebruiken. Er is echter geduld nodig, want het duurt een paar weken voordat alles volwassen is.

Een Thuisproeverij

Geeft je vriend de voorkeur aan fans van whisky of andere alcoholische dranken? Er zijn veel soorten alcoholische dranken, dus het is moeilijk om de juiste drank te kiezen. Door te proeven kan uw vriend zijn voorkeuren ontdekken en / of nieuwe smaken proeven.

Whisky proeven is een goed voorbeeld. In deze doos zitten verschillende soorten whisky. Elke reageerbuis geeft achtergrondinformatie. Lees de oorsprong en geniet ervan! Is je vriend geen whiskyliefhebber? Je kunt ook een andere alcoholische drank proeven als cadeau. Denk aan cognac, gin, wodka, rum, grappa, likeur of gin.

Verzorgingsproducten als cadeau

Zowel mannen als vrouwen willen er klaar voor zijn. Goede verzorging omvat bijvoorbeeld een goed herenparfum van een traditioneel merk, zure room of een goed badschuim. Heeft je vriend een baard? Hij moet ook zijn baard als cadeau verzorgen om hem bij te houden met de juiste accessoires. Heeft hij geen baard? Ook is de aftershave een geweldig cadeau voor je vrienden.

Bier maken 

Houdt je vriend van bier? Bezoek een brouwerij. Is er een brouwerij in de buurt? Verdeel bieren zodat je de kans hebt om te beginnen met proeven. U kunt vaak verschillende dozen met verschillende soorten bier kopen. Van bier tot bier tot speciaalbier, er is voor ieder wat wils. Met meerdere leveranciers kunt u uw merk ontwerpen. Wil je een bevredigend cadeau voor je vrienden? De lekkerste bier haal je uit het bierpakket.

Een Pasjeshouder

Heeft u veel kaarten in de portemonnee van uw vriend? De kaarthouder biedt uitkomst en is een verjaardagscadeau voor je vriend of vriendin. De kaarthouder is klein van formaat en kan gemakkelijk in zijn broekzak worden opgeborgen. Het materiaal van de visitekaarthouder is ook zorgvuldig ontworpen om te voorkomen dat uw visitekaartje wordt aangetrokken door metaal of andere materialen. Van plastic tot leer, er zijn verschillende soorten kaarthouders.

Een Portemonnee

Doordat mannen hun portemonnee in hun broekzak stoppen, slijt deze eerder. Er zijn verschillende soorten portemonnees in verschillende prijsklassen. Om een portemonnee te personaliseren kun je er een foto van jullie samen in doen of deze laten graveren. Een leren portemonnee gaat relatief langer mee. 

Een Mobiele printer

Bijna iedereen houdt van technologische producten. Zijn je vrienden onderweg? Als je vrienden niet thuis zijn maar toch willen printen, zijn mobiele printers het ideale cadeau. Met deze draadloze printer print je foto’s vanaf je smartphone. Door zijn formaat is deze printer zeer geschikt om mee te nemen. Er hangt echter een prijskaartje aan de mobiele printer. Hierdoor is het niet voor iedereen een cadeau.

Een Go Pro

Voor het vastleggen van zomervakanties en andere evenementen is Go Pro een geweldig cadeau voor je vrienden. Go Pro lijkt een van de meest populaire verjaardagscadeaus onder mannen te zijn, dus de verkoop is hoog. Verschillende soorten camera’s hebben verschillende prijsklassen. Heeft uw vriend de Go Pro al? De accessoires van Go Pro (zoals een microfoon) kunnen een goede keuze zijn. Sommige microfoons kunnen ook onder water worden gebruikt, zodat u overal geluid van hoge kwaliteit krijgt.

Reis cadeaus

Is je vriend het type dat graag reist? Er zijn een paar boeken over de reis of op reis. Om reisinspiratie op te doen, is het aan te raden om het boek “Ultimate Destination” te gebruiken. Dit boek bevat veel reisbestemmingen. De reis checklist is ook een interessant boek, dat 250 dingen bevat die je tijdens het reizen zou moeten bereiken.

Lezen je vrienden niet graag? De wereldkaart aan de muur is een echte eye-catcher. Markeer de bestemming. Zo kunt u altijd zien waar u bent geweest. Er zijn verschillende soorten en maten wereldkaarten, hout, papier, magneten of kurken kunnen worden gebruikt. Paspoorthouders, zonnebrilhoesjes, reisspellen of ander briefpapier kunnen ook leuke cadeaus zijn voor je vrienden.

Google Home als cadeau 

Is je vriend helemaal verzot op de nieuwste technologie? Dan kan een Google Home niet ontbreken. De Google Home is te gebruiken als luidspreker. Echter is het ook mogelijk om hem met je stem te bedienen. Heb je een vraag of wil je dat er een actie wordt ondernomen? Vraag het en de assistent beantwoord je vragen of voert een taak voor je uit. De Google Home mini is goedkoper in tegenstelling tot de Google Home. Echter is dit cadeau, als het gaat om de prijs, wat duurder dan de rest. Wanneer je vriend niet van een Google Home houdt, maar wel van muziek kan je ook een geluidsspeaker overwegen. Een geluidsspeaker is een leuk verjaardagscadeau en wordt vaker aan een man gegeven.

Gezelschapsspellen 

Bordspellen zijn bijna altijd leuk. Je kunt ze samen spelen of met een groep vrienden en familieleden. Er zijn verschillende soorten spellen die u gegarandeerd zullen vermaken. Speel 30 seconden en bedenk zoveel mogelijk ideeën of bouw treinen op zoveel mogelijk continenten. Met zoveel verschillende soorten bordspellen, heb je zoveel dingen om uit te kiezen.

Een Waterfles

Duurzaamheid is een belangrijk thema geworden in onze samenleving. Ook werkgevers letten hier goed op. Wil je bijdragen aan het milieu en mooi zijn? Een flessenwater is een geweldig cadeau voor je vrienden. Dopper thermosflessen houdt het water ook 9 uur warm en 12 uur koud. Wil je dat je koffie langer warm blijft? Kies dan voor Chilly Bottle tot 12 uur voor warme dranken en tot 24 uur voor koude dranken.

Een Horloge

Horloges zijn een must-have voor 2020. Horloges kunnen een geweldige aanvulling zijn op uw garderobe. Er staan ​​verschillende soorten horloges op de prijslijst. Is uw vriend een timmerman of een bediende? Houten klokken zijn ook een geweldig cadeau voor mannen. In tegenstelling tot de hierboven genoemde opties, zijn de horloges meestal de duurste horloges.

Een Key organizer

Is je vriend vaak zijn autosleutels kwijt? Met een key organizer is het mogelijk om relatief makkelijk je sleutels op te bergen. Wil je een handig cadeau voor je vriend? Personaliseer de organizer. Graveer bijvoorbeeld zijn naam of jouw naam erin. Zo heb je een functioneel, maar leuk cadeau voor je vriend zijn verjaardag.

Kleding kopen 

De meeste mannen willen er net zoals vrouwen goed uitzien. Kleding kan daarom, voor je vriend, een praktisch, maar leuk kado zijn. Het voordeel? Met het kopen van kleding kan je zelf het budget bepalen. Daarnaast kan je kleding naar jouw eigen smaak kopen. Heb je niet zoveel te besteden? Accessoires, zoals sokken of een mooie armband komen vaak ook goed van pas. 

Naast de functionaliteit kan je met sokken, met gekleurde prints, ook de show stelen. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook als kerst cadeau is dit zeer geschikt voor je vriend. Zoek je een romantisch cadeau voor je vriend? Bij Happy Socks zijn er ook sokken met hartjes verkrijgbaar.

Wil je je niet wagen aan het kopen van kleding voor je vriend? Geef hem dan een cadeaubon van zijn favoriete kledingwinkel. Ook bestaan er verschillende kledingboxen, waarbij een personal assistent een box samenstelt. Een kledingbox is een leuk verjaardagscadeau  voor je vriend, maar wel relatief duur. 

Foto Cadeau geven 

Weet je niet goed wat je moet geven en heeft je vriend alles? Geef je vriend een uniek cadeau. Maak een fotoalbum met foto’s van jullie samen, druk een foto af op canvas of laat een foto bedrukken op verschillende producten. Van schrijfwaren tot telefoonhoesjes. Alles is mogelijk! Er zijn verschillende aanbieders waar je een gepersonaliseerd cadeau kunt maken. 

Een Zelfgemaakt cadeau

Een cadeau hoeft niet altijd duur te zijn. Ook een gebaar, zoals een gedicht, het maken van een gerecht of baksels kunnen een verrassing zijn.

Badjas

Ga je weleens met je vriend naar de sauna? Dan kan een badjas niet ontbreken! Ook na het douchen of in de ochtend kan een badjas heerlijk zijn. Heeft je vriend een favoriete kleur? Badjassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je een meer gepersonaliseerd cadeau? Ook is het mogelijk om zijn naam in de badjas te laten borduren. Er zijn dus genoeg leuke mogelijkheden voor een verjaardagscadeau voor je vriend. 

Nachtje samen weg

Houdt je vriend van bepaalde activiteiten? Een cadeau hoeft niet altijd tastbaar te zijn. Een cadeau idee voor je vriend kan ook uit een herinnering bestaan. Dit kan net zo waardevol zijn als iets blijvends. Ga samen naar de bioscoop, een pretpark of de dierentuin. Ook een musical of concert van een bepaalde artiest of een sportwedstrijd van zijn favoriete sportclub kunnen leuke cadeautjes voor je vriendje zijn. 

Geef je liever een actief cadeau voor je vriend zijn verjaardag? Een sportactiviteit (binnensport, zoals snowboarden/watersport, zoals varen) of een cursus (slipcursus/BBQ cursus) kunnen de mogelijkheden behoren. Zoek je een romantisch cadeau voor je vriend? Ga samen uit eten, een nachtje weg of bezoek een sauna.

Boeken of tijdschriften

Een boek is veelzijdig en verkrijgbaar in verschillende genres. Hierdoor is het altijd een geschikt cadeau voor je vriendje. Is je vriend een echte workaholic? Geef hem een boek gerelateerd op zijn werkgebied. Is je vriend meer een avonturier? Geef hem dan een boek gericht op reizen. Eerder in deze blog zijn er boektitels gegeven voor diverse reisboeken. 

Is je vriend een echte barbecue liefhebber? Geef hem dan een kookboek. Vind je een boek te duur? Je kunt ook kiezen voor een e-book. Deze variant is over het algemeen goedkoper. Houdt je vriend niet zo van lezen of weet je niet wat voor boek je moet geven? Ook een tijdschrift of een cadeaubon, waarvan hij een boek kan kopen, kan een optie zijn voor een leuk kado voor je vriend. 

Koptelefoon / oortjes

Een koptelefoon is anno 2020 niet alleen functioneel, maar is ook uitgegroeid tot een modeaccessoire. Is je vriend een trendy muziekliefhebber? Dan is een koptelefoon of oortjes leuke cadeautjes voor je vriendje. Op hij nu in de sportschool is, onderweg of tijdens het werk, een draadloze koptelefoon of oortjes kan je overal dragen.

Ook zijn er koptelefoons met noise canceling, waardoor hij ongestoord kan genieten van zijn favoriete bands. Een koptelefoon is een relatief duur cadeau in tegenstelling tot andere cadeaus. Echter zijn ze er in verschillende prijscategorieën.

Games

Beschikt je vriend over een Playstation of Xbox? Is hij een echte game liefhebber en wil hij graag die ene game hebben? Een game of een accessoire voor een spelcomputer kunnen leuke cadeautjes voor je vriend zijn. Lijkt het je leuk om een keer samen te spelen? Er zijn ook veel games die je met z’n tweeën kunt spelen. 

Gereedschap

Is je vriend een handige klusman? Of heeft hij op het gebied van klussen nog veel te leren? Gereedschap en/of een gereedschapskist kan hiervoor dé oplossing zijn. Schroevendraaiers zijn een van de basisgereedschappen die je in huis moet hebben. Is je vriend een ervaren klusman? Dan kan een gereedschapskoffer om al het gereedschap in op te bergen een geschikt verjaardagscadeau voor je vriend zijn. Met de koffer is het gemakkelijk om je gereedschap overal mee naar toe te nemen. 

Hoe vind je een geschikt cadeau voor je vriendje?

Wat geef je je vriend cadeau? Om een geschikt cadeau te vinden, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Wanneer je onderstaande aandachtspunten aanhoudt, is het mogelijk om een leuk cadeau voor je vriend te vinden. Dit zijn de top 5 punten waar je rekening mee dient te houden als je leuke kadootjes voor je vriend gaat kopen, zoals:

  1. Ga na wat de aanleiding voor het cadeau is. Zoek je een verjaardagscadeau of een kerstcadeau voor je vriend? Of zoek je een cadeau voor een hele andere gelegenheid?
  2. Kijk naar het type man. Wat zijn z’n karaktereigenschappen? Is hij rustig of juist heel avontuurlijk?
  3. Ga na van welke woonstijl hij houdt. Denk hierbij aan modern of klassiek.
  4. Kijk naar zijn interesses. Een cadeautje voor je vriend kan werkgerelateerd zijn of te maken hebben met een specifieke hobby.  
  5. Heb je het geschikte cadeau gevonden? Personaliseer je cadeau, waar mogelijk. Schrijf een kaartje of personaliseer een cadeau met beelden of woorden.

Veelgestelde vragen

Wat voor cadeau kan ik kopen als mijn vriend van gamen houdt?

Klik hier voor meer informatie.

Hoe vindt je een geschikt cadeau voor je vriendje?

Klik hier voor meer informatie over het vinden van een geschikt cadeau.

Wat is een geschikt cadeau voor je vriendje als hij een baard heeft?

Klik hier voor meer informatie.

Gerelateerde berichten