Afvalpillen-kruidvat

Je hebt het vast weleens gezien, de afvalpillen bij de Kruidvat. Maar wat doen de pillen precies en hebben de pillen bijwerkingen op andere delen van het lichaam? Je leest hier alles over de afval capsules van de Kruidvat.

Appelazijn capsules kruidvat

De appelazijn capsules van het kruidvat bevat ook chilipepper. Chilipeper helpt goed bij mensen met overgewicht. Ook bevatten de capsules zink en chroom, genoeg zink zorgt voor een goede zinkstatus die heb je nodig voor een goede groei en ontwikkeling. Chroom is goed voor koolhydraat, eiwit, en vetmetabolisme. De appelazijn capsules ondersteunen gewichtsverlies en de vetstofwisselingen.

De appelazijn capsules zorgen ervoor dat jij minder trekt zult hebben waardoor jij dus minder calorieën binnenkrijgt en zult afvallen. Maar dat is niet het enige voordeel van de appelazijn capsules, ook gaat het bacteriën in de darmen tegen, stabiliseert het de bloedsuikerspiegel, en is het goed voor het hart dat komt doordat het een bloeddrukverlagende werking heeft.

Hoeveelheid capsules per dag:

3 x 1 pil. Vlak voor de maaltijden een capsule nemen met een grote hoeveelheid water. Neem nooit meer dan wordt aangeraden!

Appelazijn kun je op meerdere manieren binnen krijgen zoals:

 • De appelazijn in water te nemen
 • Capsules
 • In een salade

Nadelen van appelazijn:

 • Als je appelazijn met water neemt, kan overmatig gebruik zorgen voor gaatjes in de tanden. 
 • Overmatig appelazijn gebruik kan zorgen voor buikpijn.

LET OP: belangrijk om te weten!

Neem appelazijn nooit puur dat is slecht voor de tanden en het kan buikpijn veroorzaken!

Ook wordt dit middel niet aangeraden voor zwangeren vrouwen en voor kinderen onder de 15 jaar.

Kruidvat fatburners capsules

De kruidvat fatburner capsules bevatten vitamine B6 wat zorgt voor een energieke metabolisme dat houd in dat het voor een energieopwekking zorgt. Ook staat metabolisme voor opbouw, afbraak en instandhouding van levende weefsels.

De kruidvat fatburner capsules bevatten ook capsicumextract. Capsicum is wel bekend als de chili peper. Capsicum zorgt voor minder eetlust.

Daarna bevat het kruidvat fatburner capsules ook plantensterolen. Plantensterolen houd de cholesterolgehalte in stand. Een te hoge cholesterolgehalte kan ernstige risico’s met zich mee dragen.

Hoeveelheid capsules per dag:

3 keer per dag en elke 3 keer 2 pillen. Neem nooit meer dan wordt aangeraden! 

LET OP: belangrijk om te weten!

Dit middel wordt afgeraden als je zwanger bent en of borstvoeding geeft. Ook wordt dit middel afgeraden voor kinderen jonger dan 15 jaar.

Meest gestelde vragen over afvalpillen:

 1. Wat als je meer neemt dan wordt aangeraden?: Kan ernstige gevolgen hebben en is totaal niet goed. Kan ernstige of levensbedreigende risico’s met zich mee dragen.
 2. Kun je doodgaan aan verkeerde afvalpillen?: Ja, als er bijvoorbeeld industriële chemische stoffen in zitten kun je eraan sterven.
 3. Is cafeïne in afvalpillen slecht?: Ja, het beschadigt de hart. Ook verstoord het de slaapritme.
 4. Is magnesiumstearaat een schadelijk ingrediënt?: Magnesiumstearaat is geen schadelijk effect dus als je het tegenkomt in de afvalpillen is het veilig en hoef jij je geen zorgen te maken.
 5. Is CLA een goed ingrediënt?: Nee het ingrediënt kan een ontsteking veroorzaken.
 6. Zijn afvalpillen gevaarlijk?: Sommige pillen kunnen gevaarlijk zijn, bespreek het met je huisarts als je niet zeker bent van de pillen die je gehaald hebt.
 7. Wat zijn de beste afslankpillen van 2020?: PhenQ, TheRipper, en Garcinia Cambogia. Maar of het waar is weten we nooit zeker!

Gerelateerde berichten